Lyrics Yeni Inka Feat Adella – Ilat Tanpo Balung

 
Ilat Tanpo Balung Lyrics – Yeni Inka Feat Adella

Singer: Yeni Inka Feat Adella
Title: Ilat Tanpo Balung

Panas mongso ketigo, Lemes sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu

Bareng sing tak rasa’ke, ngela tanpo banyu
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku bok apusi, sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali

Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu

Sak karepmu, tutugno lakumu
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Saweetie - Fast (motion)
4muchrayray - How It Go

Lyrics Yeni Inka Feat Adella – Ilat Tanpo Balung

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Yeni Inka ft Adella - Ilat Tanpo Balung (Official Live Music)