Lyrics Vivi Artika – Iso Tanpo Kowe

 
Iso Tanpo Kowe Lyrics – Vivi Artika

Singer: Vivi Artika
Title: Iso Tanpo Kowe

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Saiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Sing wis mbok blenjani
Karo kowe cah bagus sing wis gawe tatu

Teko neng uripku
Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru

Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno
Kowe milih wong liyo
Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati

Saiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro
Pancen iki dalane
Tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske

Nanging bakal tak buktekne
Dongaku nggo kowe langgeng selawase
Aku iso tanpo kowe
Semilir angin dalu

Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru
Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno
Kowe milih wong liyo

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Saiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske
Nanging bakal tak buktekne
Dongaku nggo kowe langgeng selawase

Aku iso tanpo kowe
Dongaku nggo kowe langgeng selawase
Aku iso tanpo kowe
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Mabel - Not Sayin'
James Sapphire - Youth

Lyrics Vivi Artika – Iso Tanpo Kowe

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
ISO TANPO KOWE - VIVI ARTIKA (OFFICIAL MAHA LAJU MUSIK)