Lyrics Tasya Rosmala – Gelas Pecah

 
Gelas Pecah Lyrics – Tasya Rosmala

Singer: Tasya Rosmala
Title: Gelas Pecah

Biduan cantik yang disebut-sebut memiliki kemiripan dengan penyanyi Rossa itu memiliki suara dengan cengkok yang khas
Aku tansah sabar nerimo
Ati iki rasane nelongso
Katresnanmu uwes ilang musno

Kowe gandeng karo wong liyo
Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo
Kanggo tombo yen pinuju aku loro

Cukup batinku mbok gawe gelo
Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati
Pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti
Yen pancene kowe uwes tego
Ning welingku anakku ojo di gowo

Kanggo tombo yen pinuju aku loro
Cukup batinku mbok gawe gelo
Kembang kumitir
Kuwi dudu kembang melati

Pahit getir urip wis tak lakoni
Gelas sing pecah ra biso nyawiji
Bungah susah mung pasrah mring Gusti
Bungah susah mung pasrah mring Gusti
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
101 Strings Orchestra - Over the Rainbow
Bad Wolves - Carol of the Bells

Lyrics Tasya Rosmala – Gelas Pecah

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Tasya Rosmala-Gelas Pecah-Dangdut Koplo-RGS