Lyrics Safira Inema – Teteg Ati

 
Teteg Ati Lyrics – Safira Inema

Singer: Safira Inema
Title: Teteg Ati

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu
Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke e
Mas perlu dingerteni

Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu
Ning pungkasan srengenge sore iki

Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani
Koco iki dadi seksi pedihe atiku

Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke e
Wis rapopo aku sing disalahno

Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko
Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu

Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu
Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke

Sumpah ati iki setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetept eteg atine
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Judika - Kenanglah Cinta Kita
Adera Ega - Peluk Aku Bukan Dia

Lyrics Safira Inema – Teteg Ati

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
SAFIRA INEMA - TETEG ATI (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mas Perlu Di Ngerteni - 4K VIDEO FULL HD