Lyrics Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu

 
Srengenge Wanci Dalu Lyrics – Safira Inema

Singer: Safira Inema
Title: Srengenge Wanci Dalu

Intro :
Netes eluh neng pipiku..
Naliko aku eleng sliramu..
Sing lungo nggowo separuh ati iki..

Tanpo nyawang roso tresnoku sing gedi..
Nanging pancen wes garise..
Tresnane dewe cen ra mestine..
Koe lan aku nduwe dalan sing bedo..

Ra mungkin siji sak gede-gedene roso..
Opo kudu ngenteni.. tekomu..
Opo kudu ngenteni.. balimu..
Koyo dene ngenteni..

Srengenge wanci dalu..
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
Nerimo pacobane.. tresnoku..
Nadyan tanpo sliramu..

Jenengmu tetep neng atiku..
Nanging pancen wes garise..
Tresnane dewe cen ra mestine..
Koe lan aku nduwe dalan sing bedo..

Ra mungkin siji sak gede-gedene roso..
Opo kudu ngenteni.. tekomu..
Opo kudu ngenteni.. balimu..
Koyo dene ngenteni..

Srengenge wanci dalu..
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
Nerimo pacobane.. tresnoku..
Nadyan tanpo sliramu..

Jenengmu tetep neng atiku..
Opo kudu ngenteni.. tekomu..
Opo kudu ngenteni.. balimu..
Koyo dene ngenteni..

Srengenge wanci dalu.. ooo..
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
Nerimo pacobane.. tresnoku..
Nadyan tanpo sliramu..

Jenengmu tetep neng atiku..
Nadyan tanpo sliramu..
Tetep tak tutukne urepku..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Sri Fayola - Satujuan Indak Sajalan
Unanimated - Victory in Blood

Lyrics Safira Inema – Srengenge Wanci Dalu

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Safira Inema - Srengenge Wanci Dalu (Official Music Video)