Lyrics SAFIRA INEMA – CINCIN EMAS

 
CINCIN EMAS Lyrics – SAFIRA INEMA

Singer: SAFIRA INEMA
Title: CINCIN EMAS

Cincin emas murni
Iseh tak enggo
Melingkar indah
Ning jari manisku

Aku iseh eling
Wektu karo kowe
Ning dalan iki
Kowe lan aku lewati

Reff:
Aku sayang kowe
Ojo ngelarani atiku
Kudune kowe ngerti

Perasaan ning atiku
Aku kangen kowe
Kapan kowe ndang bali
Ojo suwe-suwe

Aku kepingin ketemu
Aku iseh eling
Wektu karo kowe
Ning dalan iki

Kowe lan aku lewati
Reff:
Aku sayang kowe
Ojo ngelarani atiku

Kudune kowe ngerti
Perasaan ning atiku
Aku kangen kowe
Kapan kowe ndang bali

Ojo suwe-suwe
Aku kepingin ketemu
Aku sayang kowe
Ojo ngelarani atiku

Kudune kowe ngerti
Perasaan ning atiku
Aku kangen kowe
Kapan kowe ndang bali

Ojo suwe-suwe
Aku kepingin ketemu..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
ibby - firing back
Yung Timoney - Planes

Lyrics SAFIRA INEMA – CINCIN EMAS

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
CINCIN EMAS - SAFIRA INEMA - |2021| DJ REMIX SLOWBASS - (Official Music Video)