Lyrics Rifajar Iswan – Gawe Gelo Ati

 
Gawe Gelo Ati Lyrics – Rifajar Iswan

Singer: Rifajar Iswan
Title: Gawe Gelo Ati

Kowe mbiyen kondo tresno
Nanging mung neng ngarep moto
Amung sak klebatan
Ra iso ngrubah kahanan

Gawe atiku ora karuan
Kowe mbiyen kondho sayang
Nanging lha kok malah ilang
Wes tak piker pindho

Dinggo bertahan
Maturnuwun wes tau sesandingan
Reff:
Opo pancene sliramu

Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru
Po sliramu ra kelingan

Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan
Ha aaa a ha

(sepurane kangmas..)
(aku wes gawe kandas..)
(cerito iki wes ra sah digagas..)
(yakin ro awakmu..)

(lalekno aku..)
(mugo oleh sing luwih soko aku..)
Reff:
Opo pancene sliramu

Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru
Po sliramu ra kelingan

Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan
Opo pancene sliramu

Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru
Po sliramu ra kelingan

Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Mala Agatha - Karmamu
Nazia Marwiana - Cahaya Rasul

Lyrics Rifajar Iswan – Gawe Gelo Ati

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Gawe Gelo Ati - Rifajar Iswan Official (Musik Video Clip)