Lyrics Ratna Antika – Sido Rondo

 
Sido Rondo Lyrics – Ratna Antika

Singer: Ratna Antika
Title: Sido Rondo

Biyen mulo sliramu wis tak tuturi
Golek bojo sing sugih welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rondo

Nanging piye
Kabeh mau wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpa upomo

Ngerti ngono
Lamaranmu sing tak tompo
Kabeh mau ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku sanggup

Nganteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni randane
Ora nyono

Sampeyan sabar ganteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurone
Andum tresno bebojoan selawase

Biyen mulo sliramu wis tak tuturi
Golek jodo sing sugih welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rondo

Nanging piye
Kabeh mau wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpa upomo

Ngerti ngono
Lamaranmu sing tak tompo
Kabeh mau ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku sanggup

Nganteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni randane
Ora nyono

Sampeyan sabar ganteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurone
Andum tresno jejodoan selawase

Andum tresno jejodoan selawase
Andum tresno jejodoan selawase
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Dream Drop - Reckless Demon Youth
Meggy Z - Kodrat

Lyrics Ratna Antika – Sido Rondo

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Sido rondo-Ratna Antika Sodiq-MONATA.flv