Lyrics Pendhoza – Ngene Banget

 
Ngene Banget Lyrics – Pendhoza

Singer: Pendhoza
Title: Ngene Banget

Dadi anak wes manut karo wong tua ne
Nggo ngomah wes mbantu sak kabehane
Nanging iseh wae di salah salahke
Di cap anak paling ra berguna dewe

Di nggo konco yen susah aku mesti ono
Jaluk tulung ro aku kui sak bendino
Mbasan ku sing butuh lha kok pada lungo
Jane aku salah opo kok pada tego

Aku nganti bingung ndlogop angop
Terheran heran
Dadi wong apikan
Kok malah di sepelekan

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Wes kulino mandiri prihatin saben bengi
Sregep lehku nyelengi silih konco ra bali
Po mungkin iki salahku sing terlalu nyah nyoh
Ra popo tak trimo pasrah ke mawon kali Gusti Allah

Aku nganti bingung ndlogop angop
Terheran heran
Dadi wong apikan
Kok malah di sepelekan

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Golek pahala kok ngene banget
Wong nrima ko aku di gawe mumet
Rasane wes kesel dadi wong apikan
Wes wegah kulakan sabar senajan kui ujian

Ente bahlul
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Marc Vinyls - It's Over
Josh Levi - Vices (Explicit)

Lyrics Pendhoza – Ngene Banget

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Pendhoza - Ngene Banget (Music Video)