Lyrics Onar Feat Dessy Rafaella – Jambu Alas

 
Jambu Alas Lyrics – Onar Feat Dessy Rafaella

Singer: Onar Feat Dessy Rafaella
Title: Jambu Alas

Dessy Rafaella bersama Onar membawakan lagu tersebut lewat Denny Caknan Production. Lagu tersebut dirilis pada 18 November 2022, dan kini sudah masuk dalam jajaran trending di YouTube. Berikut ini lirik lagu tersebut.
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange

Karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaneng ati

Yen aku nganti ra klakon melu nduweni
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut

Durung rondho ojo direbut
Sumpah ning bathin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati

Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih

Bareng-bareng dilakoni
Jambu alas nduk
Manis rasane
Snadyan tilas

Tak enteni randhane
Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati

Yen aku nganti rak klakon melu nduweni
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut

Durung rondho ojo direbut
Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Tekade ngati

Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih

Bareng-bareng dilakoni
Jambu alas nduk
Manis rasane
Senadyan tilas

Tak enteni rondhone
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresna lan kasih kasih sayange

Karep atiku kelakon dadi bojone
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Delta Rae - Hours Before Morning
Yvngcomeup - Miss Me

Lyrics Onar Feat Dessy Rafaella – Jambu Alas

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
JAMBU ALAS - ONAR FEAT DESSY RAFAELLA (OFFICIAL LIVE MUSIC) - DC MUSIK