Lyrics Ndarboy Genk X Dodit Mulyanto – Gunung Kemukus

 
Gunung Kemukus Lyrics – Ndarboy Genk X Dodit Mulyanto

Singer: Ndarboy Genk X Dodit Mulyanto
Title: Gunung Kemukus

Oleh: Ndarboy Genk & Dodit Mulyanto
Njaluk mu neng aku mesti tak isa-isakke
Saben Kon ngancane mesti tak sempet-sempetke
Nanging yen tresnomu neng atiku, ora iso tak peksake

Anggon ku berjuang iki ora gur dolanan
Ojok mbok anggep guyonan, aku sing tenan
Sak kuate aku jogo, ati kowe milih sing ra pasti
Opo kudu tak gowo,

Neng gunung kemukus
Tresno ku sing pupus
Tak ngadohke langkah
Dewe wes bedo arah

Bubrah……
Rasah golek i aku
Naliko kowe pengen,
Nangis neng pundakku

Aku wes nyobo ikhlas
Senajan ati ku mbok gawe babak bundas
Aku sing gemati, aku sing loro ati
Lungo gowo kabe janji-janji

[musik]
Anggon ku berjuang iki ora gur dolanan
Ojok mbok anggep guyonan, aku sing tenan
Sak kuate aku jogo, ati kowe milih sing ra pasti

Opo kudu tak gowo,
Neng gunung kemukus
Tresno ku sing pupus
Tak ngadohke langkah

Dewe wes bedo arah
Bubrah……
Rasah golek i aku
Naliko kowe pengen,

Nangis neng pundakku
Aku wes nyobo ikhlas
Senajan ati ku mbok gawe babak bundas
Aku sing gemati, aku sing loro ati

Lungo gowo kabe janji-janji
Lungo gowo kabe janji-janji
Iki Ati dudu tamagoci
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Shinta Gisul (DJ Viral Tiktok) - Bila Dia Menyukai Ku
Polo G, Lil Wayne - GANG GANG

Lyrics Ndarboy Genk X Dodit Mulyanto – Gunung Kemukus

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Gunung Kemukus - Dodit Mulyanto X Ndarboy Genk (Official Music Video)