Lyrics Happy Asmara – Siji Wektu

 
Siji Wektu Lyrics – Happy Asmara

Singer: Happy Asmara
Title: Siji Wektu

Kanggo kowe seng tak sayang
Sing saiki wes ra neng rangkulan
Masio wes ra dadi siji
Tapi kowe seng tetep neng ati

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen ,kangen sliramu

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu

Aku kangen, kangen sliramu
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Cam Steady - Pokemon Villain Rap Cypher
Sila Febriani - Aku Salah Opo

Lyrics Happy Asmara – Siji Wektu

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
HAPPY ASMARA - SIJI WEKTU (Official Music Video) | Paringono Siji Wektu