Lyrics Gusanda Latova – NGERTI

 
NGERTI Lyrics – Gusanda Latova

Singer: Gusanda Latova
Title: NGERTI

Kelingan jaman mbiyen
Ra bakal kelalen
Di siyo siyo koyo barang balen
Loro atine paten

Leh nglarani kesuen
Amben masalah mesti tak gawe wanen
Tengah dalan, malah kowe njaluk leren
Kabeh wes tak kekke

Tapi mesti diiklaske
Aku pengen bahagia
Meski ra karo dia
Sabar bakalane indah

Lungo wae karo kae
Seng ono segalane
Rabakal aku nahan suwe suwe
Misal iso mbaleni

Kedadenan sek wingi
Mungkin iseh bareng teko saiki
Pie meneh, aku kudu sadar diri
Kowe rabakal ngerti

Aku aleh nggelani
Mungkin ngene takdire
Kowe jodoh karo liyane
Wes entek tangisanku

Ngepikirno awakmu
Kuharap kau bahagia
Meski ora bersama
Hoouwo ho oo

Ngebuka lembaran baru
Hu..ho..ho
Wo sya nana
Cukup teko saiki

Dewe kudu kuat ati
Ndelok ngarep ati ati
Jaga dirimu disini
Ooo oo

Kabeh ojo digelani
Aku pamit undur diri..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Gogang (고갱) - Are You Miss Me Too
Subhas - Time Of My Life!

Lyrics Gusanda Latova – NGERTI

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Gusanda Latova - "NGERTI" (Official Music Video)