Lyrics Esa Risty – Mbiyen Disayang Sayang

 
Mbiyen Disayang Sayang Lyrics – Esa Risty

Singer: Esa Risty
Title: Mbiyen Disayang Sayang

ning ati isih kelingan loro amergo kelangan
tresnomu kuwi mung kiasan
tak anti anti jebul mok mblenjani
janji bebrayan amung ning lathi

sopo sing ora loro ditinggal naliko tresno
ora eling mbiyene semono
opo seh kurang kebak wangi tresno
jebul ning mburiku kowe ngeliyo

mbiyen disayang sayang
ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire
saiki sing tak tresno wes milih liyane

mbiyen disayang sayang
ning saiki tresnomu sing ilang
ra ngiro yen ngene akhire
saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne

sopo sing ora loro ditinggal naliko tresno
ora eling mbiyene semono
opo seh kurang kebak wangi tresno
jebul ning mburiku kowe ngeliyo

mbiyen disayang sayang ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki sing tak tresno wes milih liyane
mbiyen disayang sayang ning saiki tresnomu sing ilang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne

mbiyen disayang sayang ning saiki tresno mbok buang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki sing tak tresno wes milih liyane
mbiyen disayang sayang ning saiki tresnomu sing ilang
ra ngiro yen ngene akhire, saiki dewe dewe yo wes tak ikhlasne
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
yung princey - panties & a t-shirt
Caca Handika - Orang Sekampung

Lyrics Esa Risty – Mbiyen Disayang Sayang

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Esa Risty - Mbiyen Disayang Sayang (Official Music Video ANEKA SAFARI)