Lyrics Didi Kempot – Piring Pecah

 
Piring Pecah Lyrics – Didi Kempot

Singer: Didi Kempot
Title: Piring Pecah

Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombak’e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Reff:
Loro atiku iki,

Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..
Banyu mili miline ono samudro,

Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
Piring pecah paribasane,

Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Delta Rae - Hayo Haya
Lucy Gidley - Intertwined

Lyrics Didi Kempot – Piring Pecah

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Didi Kempot - Piring Pecah | Dangdut [OFFICIAL]