Lyrics Cici Ranita – Tenanono Aku

 
Tenanono Aku Lyrics – Cici Ranita

Singer: Cici Ranita
Title: Tenanono Aku

Opo salahku karo kowe
Kabeh jalukmu wis tak turuti
Seuompomo ono salah kurangku
Ngertenono sitik wae

Ojo nganti ninggal aku
Sayangen sayangen aku
Ilingo perjuanganku
Reff:

Aku tresno karo kowe
Percoyoku wes tak
Wehne dinggo kowe
Reganono nek ku

Tenanan karo kowe
Ojo nganti kowe
Tego ninggal aku
Opo salahku karo kowe

Kabeh jalukmu wis tak turuti
Seuompomo ono salah kurangku
Ngertenono sitik wae
Ojo nganti ninggal aku

Sayangen sayangen aku
Ilingo perjuanganku
Reff:
Aku tresno karo kowe

Percoyoku wes tak
Wehne dinggo kowe
Reganono nek ku
Tenanan karo kowe

Ojo nganti kowe
Tego ninggal aku
Aku tresno karo kowe
Percoyoku wes tak

Wehne dinggo kowe
Reganono nek ku
Tenanan karo kowe
Ojo nganti kowe

Tego ninggal aku
Ojo nganti kowe
Tego ninggal aku..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Gigi Rowe - Dancing in the Dark
TheHxliday - The End

Lyrics Cici Ranita – Tenanono Aku

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Cici Ranita - Tenanono Aku (Official M/V)