Lyrics Azmy Z – Inget Ka Mantan

 
Inget Ka Mantan Lyrics – Azmy Z

Singer: Azmy Z
Title: Inget Ka Mantan

Isuk-isuk hudang sare lulungu keneh
Kuring indit ka dapur mawa gelas ninyuh kopi
Gek diuk dina korsi ngamparkeun udud jeung kopi
Pas kuring ngaregot kopi sakolebat asa ngimpi

Jadi inget ka mantan jadi inget ka mantan
Aduh inget ka mantan
Timana asalna timana mimitina
Ujug-ujug inget mantan

Lir… Cai caah na walungan
Kapikiran kabayang rarayna mantan
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Tiara Andini - Usai
Yeni Inka - Rela Kau Tinggalkan Aku

Lyrics Azmy Z – Inget Ka Mantan

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
INGET KA MANTAN - AZMY Z (OFFICIAL MUSIC VIDEO) | DJ REMIX LAGU SUNDA VIRAL TIKTOK