Lyrics Alyph – SWIPE (ft. Dato Seri Vida)

 
SWIPE (ft. Dato Seri Vida) Lyrics – Alyph

Singer: Alyph
Title: SWIPE (ft. Dato Seri Vida)

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe

Swipe
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like

Kalau tak
Aku swipe
Swipe
Tak nak jaga hati

Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu mereka kata kena buat macam ni

Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri

Korang boleh pergi m-
Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak

Aku swipe
Swipe
Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype

Kalau aku like, aku like
Kalau tak Aku swipe
Swipe
‘Ngada ngada

Bagi secubit nak segenggam’
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam

Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau?

Tak Kau da terbiasa orang dengar cakap
Kau da leka Itu sebab kau stuck
Bagi otak, aku lap,
Aku wipe

Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna senja (Ooouuu)

Itu aku
Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari

Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!
Korang boleh m-
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Insomniacks - Igauan Malam
Denean - As One

Lyrics Alyph – SWIPE (ft. Dato Seri Vida)

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
ALYPH - SWIPE (ft. Dato Seri Vida) Official Music Video