Lyrics Aftershine feat. Tiara Linggar – Nangisi Lungamu

 
Nangisi Lungamu Lyrics – Aftershine feat. Tiara Linggar

Singer: Aftershine feat. Tiara Linggar
Title: Nangisi Lungamu

Nangisi Lungamu adalah lagu yang dinyanyikan oleh Aftershine bersama Tiara Linggar.
Udane wingi
Wis terang anggone nelesi
Lan saiki

Pelangimu hadir
Yen akhire
Bakal nglaleake
Aku sing dadi payungmu

Sing relo ngobati laramu
Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu
Koe ora bakal ngerti

Sing tak rasake
Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku

Esemku wingi
Amung nutupi laraku
Aku ora nyongko
Koe nganti berjuang s#mene Gedene Maturnuwun..

Nganti entek eluhku
Aku nangisi lungamu
Koe ora bakal ngerti
Sing tak rasake

Loro ning ati
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi

Amung nutupi laraku
Nganti entek eluhku aku
(Aku wis ngerti yen selama iki koe sing selalu ono nggo awakku)
Koe ora bakal ngerti Sing tak rasake

(Aku mung isoh dongo mugo bahagio)
Sak tenane ning mburimu
Ajur remuk ning dadaku
Esemku wingi

Amung nutupi laraku
Isoh orane aku
Tanpamu
Mugo gusti sing maringi

Kuate ati
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Gio Lelaki - Lelaki
Gamma1 - Sendiri

Lyrics Aftershine feat. Tiara Linggar – Nangisi Lungamu

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Nangisi Lungamu - Aftershine ft Tiara Linggar (Official Music Video)