Lyrics adistya – omonge uwong (feat. eko b.c)

 
omonge uwong (feat. eko b.c) Lyrics – adistya

Singer: adistya
Title: omonge uwong (feat. eko b.c)

Dik kari meneng ono paran
Sing biasane ngelamun kari temenan
Salah paran awak isun
Sampek riko kari bingung

Ngomongo dik, ngomongo
Kang welas riko sampek kapan
Krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
Iku hang nggarai sun bingung

Sing gelem awak sun ngeduhung
Emong kadong isun riko tinggalno
Ngomongo baen sakbenere
Makne isun sing bingung maning

Bener opo osing klendi nyatane
Wis ping kaping sun warahi
Ojo gampang percoyo omonge uwong
Mergane wong ngomong sak enake

Sing mikir sopo hang nanggung akibate
Welas isun sampek mati
Sing ono pikiran sun golek ganti
Ngersulo kadung riko sing percoyo

Wes cukup iku hang sak benere
Sepurane kang sepurane
Lalekno saiki percoyo riko
Dik kari meneng ono paran

Sing biasane ngelamun kari temenan
Salah paran awak isun
Sampek riko kari bingung
Ngomongo dik, ngomongo

Kang welas riko sampek kapan
Krungu kabar uwong ngomong riko wadonan
Iku hang nggarai sun bingung
Sing gelem awak sun ngeduhung

Emong kadong isun riko tinggalno
Ngomongo baen sakbenere
Makne isun sing bingung maning
Bener opo osing klendi nyatane

Wis ping kaping sun warahi
Ojo gampang percoyo omonge uwong
Mergane wong ngomong sak enake
Sing mikir sopo hang nanggung akibate

Welas isun sampek mati
Sing ono pikiran sun golek ganti
Ngersulo kadung riko sing percoyo
Wes cukup iku hang sak benere

Sepurane kang sepurane
Lalekno saiki percoyo riko
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
ermis sandis - it don’t matter
the telephones - No Brainer

Lyrics adistya – omonge uwong (feat. eko b.c)

Kindly like and share our content. Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music  Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
OMONGE UWONG - Adistya Mayasari Ft Eko Bece ( Official music video )