Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – BLENAK RASAE DUDAAN

 
BLENAK RASAE DUDAAN Lyrics – Yoyo Suwaryo

Singer: Yoyo Suwaryo
Title: BLENAK RASAE DUDAAN

Ning ati sun keberatan
Wong wadon jaluk pegatan
Tapi gengsi wong lanang
Akhire talak melayang

Tek coba luruh gantine
Sing luih ning segalane
Tapi langka sing pada
Kaya emboke bocah

Kelingan ning emane
Kelingan ning sabare
Reff
Mamah blenak rasane dudaan maah

Mamah,,papah rasa kesepian
Mamah priben lamun balen maning maah
Mamah priben lamun barengan maning
Kaya mau lan bengen

Sumpah papah kudu priben
Tek coba luruh gantine
Sing luih ning segalane
Tapi langka sing pada

Kaya emboke bocah
Kelingan ning emane
Kelingan ning sabare
Reff

Mamah blenak rasane dudaan maah
Mamah,,papah rasa kesepian
Mamah priben lamun balen maning maah
Mamah priben lamun barengan maning

Kaya mau lan bengen
Sumpah papah kudu priben
Tek coba luruh gantine
Sing luih ning segalane

Tapi langka sing pada
Kaya emboke bocah
Kelingan ning emane
Kelingan ning sabare
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Nia Daniaty - Melody RinduKu
SATRIA MOE - AYANG AYANG AYUMU (A3)

Lirik Lagu Yoyo Suwaryo – BLENAK RASAE DUDAAN

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Yoyo Suwaryo - BLENAK RASAE DUDAAN -Tarling Dangdut Darma Muda