Lirik Lagu Tangkled Official Ft. Vio Zamorra – Mending Bubaran

 
Mending Bubaran Lyrics – Tangkled Official Ft. Vio Zamorra

Singer: Tangkled Official Ft. Vio Zamorra
Title: Mending Bubaran

Kelingan kowe mbiyen tau ning uripku
Saben wengi, kebayang sliramu
Opo kowe ra ngelingi, sopo mbiyen sing ngancani
Tapi saiki malah nglarani ati

Sepurane aku, uwes ora iso nompo
Amergo kehalang restune wong tuwo
Aku pancen iseh sayang, tapi kehalang kahanan
Yowes aku ikhlas kanggo sliramu sayang

Reff:
Aku pamit lungoo, mergo kahanan wong tuwo
Aku sadar yu mung dudu sopo-sopo
Aku wis tenanan malah mbok gawe gampangan

Kabeh ra sejalan mending bubaran
Kelingan kowe mbiyen tau ning uripku
Saben wengi, kebayang sliramu
Opo kowe ra ngelingi, sopo mbiyen sing ngancani

Tapi saiki malah nglarani ati
Sepurane aku, uwes ora iso nompo
Amergo kehalang restune wong tuwo
Aku pancen iseh sayang, tapi kehalang kahanan

Yowes aku ikhlas kanggo sliramu sayang
Reff:
Aku pamit lungoo, mergo kahanan wong tuwo
Aku sadar yu mung dudu sopo-sopo

Aku wis tenanan malah mbok gawe gampangan
Kabeh ra sejalan mending bubaran
Kudu ta iklaske pancen durung jodone
Kabeh kudu nrimo alur ceritane

Kahanan iki sing uwes dadi saksi
Mugo gusti menehi ganti sing gemati
Mugo gusti menehi ganti sing gemati
Mugo gusti menehi ganti sing gemati

Mugo gusti menehi ganti sing gemati..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Anggun Pramudita - Roncean Ati
Rita Sugiarto - Cinta Setengah Mati

Lirik Lagu Tangkled Official Ft. Vio Zamorra – Mending Bubaran

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Mending Bubaran - Tangkled Official Ft. Vio Zamorra (Official Music Video)