Lirik Lagu Sing Tenang – Kepekso Tresno

 
Kepekso Tresno Lyrics – Sing Tenang

Singer: Sing Tenang
Title: Kepekso Tresno

Tak akoni aku ora tresno
Ati iki saktenane ora nggo sliramu
Pingin tak rampungke
Hubunganku ro kowe

Loro atiku ngapusi sabendinane
Perih kepekso aku
Njalani kisahku iki
Kesel rogo iki aku leh ngrasakke

Wis cukup mendingan
Awak dewe bubaran wae
Mergo tresnoku jebule ora nggo kowe
Reff:

Tresno iki ra iso tak peksakke
Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu

Perih kepekso aku
Njalani kisahku iki
Kesel rogo iki aku leh ngrasakke
Wis cukup mendingan

Awak dewe bubaran wae
Mergo tresnoku jebule ora nggo kowe
Reff:
Tresno iki ra iso tak peksakke

Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu
Tresno iki ra iso tak peksakke

Mesti kudu aku jujur karo kowe
Kesikso batinku njalani kisah iki
Ngapurane yen aku nglarani atimu
Ngapurane yen aku nglarani atimu

Ngapurane wis cukup s#mene wae..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
BERGEK FEAT DASRIL SWG - BELENGGU DUA HATI
Judas Priest - Spectre

Lirik Lagu Sing Tenang – Kepekso Tresno

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Sing Tenang Official - Kepekso Tresno (Official Music Video)