Lirik Lagu Rivka Alfareza – Wis dadi Dalane

 
Wis dadi Dalane Lyrics – Rivka Alfareza

Singer: Rivka Alfareza
Title: Wis dadi Dalane

Koyo ngene rasane
Wong sing tak tresnani
Wes tak yakini
Malah mblenjani janji

Opo kurangku iki
Kabeh wis tak ke’i
Jebule malah
Nglarani ati

Aku sing kudu kepiye
Sakabehane uwis tak lakoni
Senajan urip karo kowe
Koyo ngene kahanane

Aku iseh nrimo kowe
Mungkin iki wis dalane
Kabeh wes tak ikhlaske
Mungkin iki wis takdire

Mungkin iki wis dalane
Kabeh wes tak ikhlaske
Aku urip koyongene
Reff:

Koyo ngene rasane
Wong sing tak tresnani
Wes tak yakini
Malah mblenjani janji

Opo kurangku iki
Kabeh wis tak ke’i
Jebule malah
Nglarani ati

Koyo ngene rasane
Wong sing tak tresnani
Wes tak yakini
Malah mblenjani janji

Opo kurangku iki
Kabeh wis tak ke’i
Jebule malah
Nglarani ati

Aku sing kudu kepiye
Sakabehane uwis tak lakoni
Senajan urip karo kowe
Koyo ngene kahanane

Aku iseh nrimo kowe
Mungkin iki wis dalane
Kabeh wes tak ikhlaske
Mungkin iki wis takdire

Mungkin iki wis dalane
Kabeh wes tak ikhlaske
Aku urip koyongene
Reff:

Koyo ngene rasane
Wong sing tak tresnani
Wes tak yakini
Malah mblenjani janji

Opo kurangku iki
Kabeh wis tak ke’i
Jebule malah
Nglarani ati

Koyo ngene rasane
Wong sing tak tresnani
Wes tak yakini
Malah mblenjani janji

Opo kurangku iki
Kabeh wis tak ke’i
Jebule malah
Nglarani ati..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
WIDI WIDIANA - Kaki [email protected]
Ahmad Albar - Kepada Perang

Lirik Lagu Rivka Alfareza – Wis dadi Dalane

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Wis dadi dalane DJ santuy | DJ kentrung terbaru 2021