Lirik Lagu Rindra Putra ft Destya Eka – Roso Atiku

 
Roso Atiku Lyrics – Rindra Putra ft Destya Eka

Singer: Rindra Putra ft Destya Eka
Title: Roso Atiku

Elingo gek semono
Aku ngucapake tresno
Ora nyongko ora ngiro
Kowe nompo roso kulo

Saiki bebarengan
Ngadepi kabeh pacoban
Amung kowe ra liyane
Sing tak jogo selawase

Takkan pernah terganti
Roso atiku iki
Reff:
Matur suwun wis ngancani aku

Esem lan guyumu gawe bungah atiku
Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalne aku
Saiki bebarengan

Ngadepi kabeh pacoban
Amung kowe ra liyane
Sing tak jogo selawase
Takkan pernah terganti

Roso atiku iki
Reff:
Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalne aku
Aku ra bakal ninggalke kowe
Mergo tresnoku ro kowe selawase

Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang
Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalne aku
Aku ra bakal ninggalke kowe
Mergo tresnoku ro kowe selawase

Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang
Tresnoku ora bakal ilang..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Rama - Satu Alasan
Ada Band - Bilakah

Lirik Lagu Rindra Putra ft Destya Eka – Roso Atiku

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Roso Atiku - Rindra Putra ft Destya Eka (Official Music Video)