Lirik Lagu RINA DP Ft CINGIRE – TAK TUNGGU SETEKAMU

 
TAK TUNGGU SETEKAMU Lyrics – RINA DP Ft CINGIRE

Singer: RINA DP Ft CINGIRE
Title: TAK TUNGGU SETEKAMU

Kulino aku nyanding awakmu
Saikine koe malah lungo
Orapopo tak tunggu satekamu
Opo koe ra kelingan

Mbiyen tau ngucap sumpah janji
Sehidup semati bebarengan
Tak ungkapke roso
Nang njero ati iki

Opo sing tak roso
Gawe ati gelo
Aku mung kepengen
Koe ngerti karepanku

Koe nuruti aku
Koe ono kanggo awakku
Reff:
Kulino aku nyanding awakmu

Saikine koe malah lungo
Orapopo tak tunggu satekamu
Opo koe ra kelingan
Mbiyen tau ngucap sumpah janji

Sehidup semati bebarengan
Tak ungkapke roso
Nang njero ati iki
Opo sing tak roso

Gawe ati gelo
Aku mung kepengin
Koe ngerti karepanku
Koe nuruti aku

Koe ono kanggo awakku
Reff:
Kulino aku nyanding awakmu
Saikine koe malah lungo

Orapopo tak tunggu satekamu
Opo koe ra kelingan
Mbiyen tau ngucap sumpah janji
Sehidup semati bebarengan

Koe kudune ngerti
Aku mesti ono kanggo koe
Ora ono wong liyo nang atiku
Ora ono wong liyo nang atiku..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
James AP - Sampeyan
Evie Tamala - Potret Tua

Lirik Lagu RINA DP Ft CINGIRE – TAK TUNGGU SETEKAMU

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
RINA DP Ft CINGIRE || TAK TUNGGU SETEKAMU (OFFICIAL)