Lirik Lagu Rheyna Morena – Pungkasane Tresno

 
Pungkasane Tresno Lyrics – Rheyna Morena

Singer: Rheyna Morena
Title: Pungkasane Tresno

Gelo rasa neng atiku
Iki seng ta rasake
Aku ra biso ngomong opo
Roso tanpo doyo

Ora nyongko lan ora nyono
Yen akhire kudu pisah
Kabe ilang katresnan lan impen
Saikine mung gari kenangan

Ngapurane yen aku ra setio
Mergo mbo blenjani katresnan
Mung kari cerito pungkasane kisah
Antara neng dewe

Ngapurane yen aku ra setio
Mergo mbo blenjani katresnan
Seyuto angen mung kari cerito
Pungkasane tresno

Ora nyongko lan ora nyono
Yen akhire kudu pisah
Kabe ilang katresnan lan impen
Saikine mung gari kenangan

Ngapurane yen aku ra setio
Mergo mbo blenjani katresnan
Mung kari cerito pungkasane kisah
Antara neng dewe

Ngapurane yen aku ra setio
Mergo mbo blenjani katresnan
Seyuto angen mung kari cerito
Pungkasane tresno

Seyuto angen mung kari cerito
Pungkasane tresno
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Vita Alvia - Sun Ping Telu
Then it ends - Reality

Lirik Lagu Rheyna Morena – Pungkasane Tresno

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Rheyna Morena - Pungkasane Tresno | Remix DJ Kentrung Terbaik 2022 (Official Music Video)