Lirik Lagu Rendy Phurrba Ft Alvan Pamungkas – KONCO KENTIR

 
KONCO KENTIR Lyrics – Rendy Phurrba Ft Alvan Pamungkas

Singer: Rendy Phurrba Ft Alvan Pamungkas
Title: KONCO KENTIR

Tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
Ngomong rona rono kok adol suoro
Wes tak menengi kowe malah ngelek’i
Opo kowe terus njalok tak tapuk’i

Aku wes emoh mikiri kowe
Senengane kok ngurusi kancane
Umpomo kowe onok nang ngarepku
Kepingene langsung tak sawat watu

Reff:
Eh eh eh ndang ngaliyo
Ojo kowe ngelek ngelek konco
Ben kowe ra ono ciloko

Eeee eeee e ndang tobato
Njaluk’o sepuro ben kowe ra duso
Konco kentirku
Tak sawang-sawang kowe kok malah kentir

Ngomong rona rono kok adol suoro
Wes tak menengi kowe malah ngelek’i
Opo kowe terus njalok tak tapuk’i
Aku wes emoh mikiri kowe

Senengane kok ngurusi kancane
Umpomo kowe onok nang ngarepku
Kepingene langsung tak sawat watu
Reff:

Eh eh eh ndang ngaliyo
Ojo kowe ngelek ngelek konco
Ben kowe ra ono ciloko
Eeee eeee e ndang tobato

Njaluk’o sepuro ben kowe ra duso
Eh eh eh ndang ngaliyo
Ojo kowe ngelek ngelek konco
Ben kowe ra ono ciloko

Eeee eeee e ndang tobato
Njaluk’o sepuro ben kowe ra duso
Konco kentirku..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Bobi Andonov - Faithful
David Iztambul - Cari Jalan Eloknyo

Lirik Lagu Rendy Phurrba Ft Alvan Pamungkas – KONCO KENTIR

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Rendy phurrba ft Alvan pamungkas- KONCO KENTIR [ (MUSIC VIDEO OFFICIAL)