Lirik Lagu RARA MUTIARA – GOLEK BERKAH

 
GOLEK BERKAH Lyrics – RARA MUTIARA

Singer: RARA MUTIARA
Title: GOLEK BERKAH

Senadyan aku dudu wong kuat
Kabeh iki tak lakoni kanthi tekad
Ora mikir rogo lan batinku
Tok larani ning aku tetep milih mlaku

Awan wengi udan lan panas
Tak lakoni kanthi ikhlas
Omongan uwong nganti ora tak gagas
Supoyo awakedewe cepet mentas

Reff:
Duh gusti paringono dalan sae
Kabeh iki tak songgo dewe
Nrimo kahanan sing wis dadi takdirku

Ning aku ora bakal mundur
Opo sing tak roso, rabiso tak ucap
Anane ngelus dodo, karo sregep donga
Ak rabakal nyalahke sopo-sopo

Kabeh jalaran gusti rabakal tak getuni
Awan wengi udan lan panas
Tak lakoni kanthi ikhlas
Omongan uwong nganti ora tak gagas

Supoyo awakedewe cepet mentas
Reff:
Duh gusti paringono dalan sae
Kabeh iki tak songgo dewe

Nrimo kahanan sing wis dadi takdirku
Ning aku ora bakal mundur
Duh gusti tuntuno lakuku
Supoyo aku ora salah dalan

Nglakoni urip iki, sik akeh pacoban
Mugo dadi dalanku golek berkah..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Near & Yuyun Gamun - Aminkan Kita
Kelly Clarkson - I Dont Think About You

Lirik Lagu RARA MUTIARA – GOLEK BERKAH

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
RARA MUTIARA - GOLEK BERKAH (Official Music Video)