Lirik Lagu Nella Kharisma – Gagal Rabi

 
Gagal Rabi Lyrics – Nella Kharisma

Singer: Nella Kharisma
Title: Gagal Rabi

Wes kadung lamaran
Nyebarke undangan
Jebul malah ra sido
Lungguh ning pelaminan

Ngopo kowe tego
Medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo
Aku mok tinggalno

Getun rasane yen pas lagi kelingan
Tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
Kari ngenteni tanggale dewe rabi
Kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
Lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
Undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
Malah tekan dinane kowe tega mbatalke

Yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
Ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
Yen wes ngene iki aku kudu piye
Wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku
Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan

Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan

Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Radio Band - Jaga Dia Untukku
Irwan Krisdiyanto - Kecewa Dalam Setia

Lirik Lagu Nella Kharisma – Gagal Rabi

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Nella Kharisma - Gagal Rabi | Dangdut [OFFICIAL]