Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sing Tenang

 
Sing Tenang Lyrics – Ndarboy Genk

Singer: Ndarboy Genk
Title: Sing Tenang

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Rasah mikir aku

Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane
Panas udan tak terjang

Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia

Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan

Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang

Kowe sing tenang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Bunga Panel - Menanti Dalam Setia
JULIETTE - Istimewa

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sing Tenang

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
NDARBOY GENK - SING TENANG (Official Music Video)