Lirik Lagu Mala Agatha – Lungset 2

 
Lungset 2 Lyrics – Mala Agatha

Singer: Mala Agatha
Title: Lungset 2

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane

Tak enteni tekamu
Setahun rong tahun sewindu
Prasasat nganti rambut dadi puteh
Sabar ngenteni slirane muleh

Senadyan ono kabar seng
Marai panas nang kupeng
Kabare neng kono nduwe
Aku percoyo kowe

Kabar kabar tak anggep angen
Marai awakku gering
Janjimu mbiyen tak ugemi
Kowe mesti bali

Tak enteni tekamu
Nganti lungsete atiku
Sabarku iki raono watese
Tekan kapan ngenteni slirane
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Lusiana Malala - Mundur Ngalah
Sam Smith - Palace

Lirik Lagu Mala Agatha – Lungset 2

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Mala Agatha - Lungset 2 (New Shakila)