Lirik Lagu LIA AMELIA FEAT SODIQ NEW MONATA – TRESNAKU ORA ONO LIANE

 
TRESNAKU ORA ONO LIANE Lyrics – LIA AMELIA FEAT SODIQ NEW MONATA

Singer: LIA AMELIA FEAT SODIQ NEW MONATA
Title: TRESNAKU ORA ONO LIANE

Tresnoku mung karo kowe
Ora ono tresno liyane
Aku tresno nganti teko tuo
Ning ati iki ra ono wong liyo

Tresnoku ora mung ning lambe
Ugo ora mung gawe gawe
Ora bakal kowe tak tinggalake
Nganti rambutku putih warnane

Reff:
Siji rono rene mok siji
Slirahmu sing tak tresnani
Lali aku ora biso lali

Janjiku sehidup semati
Siji ning atiku yo mung siji
Slirahmu sing ning njero ati
Lali ora bakal biso lali

Janjiku nganti temekaning pati
Tresnoku mung karo kowe
Ora ono tresno liyane
Aku tresno nganti teko tuo

Ning ati iki ra ono wong liyo
Tresnoku ora mung ning lambe
Ugo ora mung gawe gawe
Ora bakal kowe tak tinggalake

Nganti rambutku putih warnane
Reff:
Siji rono rene mok siji
Slirahmu sing tak tresnani

Lali aku ora biso lali
Janjiku sehidup semati
Siji ning atiku yo mung siji
Slirahmu sing ning njero ati

Lali ora bakal biso lali
Janjiku nganti temekaning pati..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

Other Popular Songs:
Rema - Bounce
Bardledoo - Painless

Lirik Lagu LIA AMELIA FEAT SODIQ NEW MONATA – TRESNAKU ORA ONO LIANE

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

NEW MONATA - TRESNAKU ORA ONO LIANE - LIA AMELIA FEAT SODIQ NEW MONATA