Lirik Lagu JIHAN AUDY – SEWATES KERJO

 
SEWATES KERJO Lyrics – JIHAN AUDY

Singer: JIHAN AUDY
Title: SEWATES KERJO

Kuat kuatne atimu nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo

Lungaku iki… amung sewates kerjo…
Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi

Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki… amung sewates kerjo…
Kuat kuatne atimu nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni

Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki… amung sewates kerjo…
Abot sanggane sing tak roso iki

Nganti kapan koyo ngene kahanane
Direwangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone
Lungaku iki… amung sewates kerjo…

Kuat kuatne atimu nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo

Lungaku iki… amung sewates kerjo…
Kuat kuatne atimu nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot dilakoni
Sabar sabarne sliramu

Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki… amung sewates kerjo…
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Vita Alvia - ISUN DUDU MALAIKAT
Melissa Francis - Pengingat Lama

Lirik Lagu JIHAN AUDY – SEWATES KERJO

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Jihan Audy - Sewates Kerjo ( Official Music Video )