Lirik Lagu INTAN CHACHA – PEYEK UCENG

 
PEYEK UCENG Lyrics – INTAN CHACHA

Singer: INTAN CHACHA
Title: PEYEK UCENG

Seneng atiku yen mlaku bareng karo kowe
Ibarat peyek uceng enak rasane
Mergo kowe wong sing tak sayang
Cintamu selalu kuharapkan

Ngomongo yen nganti tresnoku kurang
Seneng atiku yen mlaku bareng karo kowe
Ibarat sego pecel enek tempene
Mergo kowe wong sing tak sayang

Cintamu selalu kuharapkan
Ngomongo yen nganti tresnoku kurang
Saben ketemu jalok sayang
Aku iki mung pingin gawe senenge neng atimu

Senajan yo mung sak isoku
Ibarat peyek uceng tresnoku malah soyo kenceng
Saben ketemu kowe mesti ngalem
Seneng atiku yen mlaku bareng karo kowe

Ibarat peyek uceng enak rasane
Mergo kowe wong sing tak sayang
Cintamu selalu kuharapkan
Ngomongo yen nganti tresnoku kurang

Seneng atiku yen mlaku bareng karo kowe
Ibarat sego pecel enek tempene
Mergo kowe wong sing tak sayang
Cintamu selalu kuharapkan

Ngomongo yen nganti tresnoku kurang
Saben ketemu jalok sayang
Aku iki mung pingin gawe senenge neng atimu
Senajan yo mung sak isoku

Ibarat peyek uceng tresnoku malah soyo kenceng
Saben ketemu kowe mesti ngalem
Aku iki mung pingin gawe senenge neng atimu
Senajan yo mung sak isoku

Ibarat peyek uceng tresnoku malah soyo kenceng
Saben ketemu kowe mesti ngalem
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Ever Slkr X Piaw - KO BAWA DIA
Nonna 3In 1 Feat RapX - Kebacut Baper

Lirik Lagu INTAN CHACHA – PEYEK UCENG

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
PEYEK UCENG ( DJ ANGKLUNG ) - INTAN CHACHA [ FULL HD ]