Lirik Lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto)

 
Ninggal Cerito (Purwokerto) Lyrics – GuyonWaton

Singer: GuyonWaton
Title: Ninggal Cerito (Purwokerto)

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo…
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Omcon SB - Ko Kenapa
Ary Kencana - Truna Kampungan

Lirik Lagu GuyonWaton – Ninggal Cerito (Purwokerto)

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
GuyonWaton Official - Ninggal Cerito (Purwokerto) | Official Music Video