Lirik Lagu Githa Gusmania – LANANG FOTO COPYAN

 
LANANG FOTO COPYAN Lyrics – Githa Gusmania

Singer: Githa Gusmania
Title: LANANG FOTO COPYAN

Dasare sampean lanang foto copy’an
Wong uwis due demenan
Ngakune masih dewekan
Dasar kakang~ mata keranjang

Ari ngomong manis cuma ning lambene
Tapi ning nyatane nafsu
Cintane wis ora puguh
Lara ati~ kula langka tambane

Apa sampean sering gawe
Lelara sampean ning wong wadon
Kakang sing dadi wong lanang
Sing ngerti ning perasaan

Cukup sampe ning kene
Kakang nglelara bae
Due demenan akeh
Gonta-ganti wadone

Ari ngomong manis cuma ning lambene
Tapi ning nyatane nafsu
Cintane wis ora puguh
Lara ati~ kula langka tambane

Apa sampean sering gawe
Lelara sampean ning wong wadon
Kakang sing dadi wong lanang
Sing ngerti ning perasaan

Cukup sampe ning kene
Kakang nglelara bae
Due demenan akeh
Gonta-ganti wadone

Dasar sampean lanang foto copyan
Wong uwis due demenan
Ngakune masih dewekan
Dasar kakang~ mata keranjang

Ari ngomong manis cuma ning lambene
Tapi ning nyatane nafsu
Cintane wis ora puguh
Lara ati~ kula langka tambane
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
NINA YANI - PENGEN DIGRAYANG
Mala Agatha - Andai Engkau Disini

Lirik Lagu Githa Gusmania – LANANG FOTO COPYAN

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Githa Gusmania - Lanang Foto Copyan [Official Musik Video Ita Collection]