Lirik Lagu Gerry Mahesa, Lala Widy – Prei Layangan

 
Prei Layangan Lyrics – Gerry Mahesa, Lala Widy

Singer: Gerry Mahesa, Lala Widy
Title: Prei Layangan

tak sawang kae langit kang kebak lintang
aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang
ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayangi

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange

aku sayang kowe
demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan

ku berjanji oleh kowe prei layangan
tak sawang kae langit kang kebak lintang
aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang
ademe howo iki nembus jroning ati

adoh karo kowe wong sing tak sayangi
ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane

adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe
demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan

jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan
demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan

jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Asti Rizkita - Aku Gelay
12 Stones - Picture Perfect

Lirik Lagu Gerry Mahesa, Lala Widy – Prei Layangan

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Gerry Mahesa Ft Lala Widy - Prei Layangan (Official Music Video) musik - dangdut - koplo - indonesia