Lirik Lagu Fdj Emily Young – NGANGEN

 
NGANGEN Lyrics – Fdj Emily Young

Singer: Fdj Emily Young
Title: NGANGEN

Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko

Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu

Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun

Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni

Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen

Hang ngerasakaken
Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru

Nong awak riko, nong awak riko
Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu

Suwi sing tau ketemu
Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken

Jeritan suworo ati nisun
Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki

Isun mageh ngenteni
Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken

Cukup isun baen
Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki

Isun mageh ngenteni
Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken

Cukup isun baen
Hang ngerasakaken
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Whawin Lawra - TRESNO GINOWO MATI
VITA ALVIA - DALAN LIYANE

Lirik Lagu Fdj Emily Young – NGANGEN

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
FDJ Emily Young - NGANGEN - ( KUBISA MERINDU Versi JAWA ) - (Official Video) | REGGAE VERSION