Lirik Lagu EGA GEBBYCA – SEBATANG KARA

 
SEBATANG KARA Lyrics – EGA GEBBYCA

Singer: EGA GEBBYCA
Title: SEBATANG KARA

Srengenge..surup meng ngulon
Urip kula…mung dadi lelakon..
Kekasih.. sing tek sayangi..
Selingkuh ..ning arep rai..

Tegelan..lelara kula..
Bli duwe..melas lan iba..
Ibarat..amben wis gropak..
Deleng kula..katone blesak

Cinta…wis gelap mata..
Dadi korban..lanang durjana..
Nasib…dadi sengsara..
Wong tua..langka ning dunya..

Uripe..sebatang kara..
Tegelan..lelara kula..
Bli duwe..melas lan iba..
Ibarat..amben wis gropak..

Deleng kula..katone blesak
Cinta…wis gelap mata..
Dadi korban..lanang durjana..
Nasib…dadi sengsara..

Wong tua..langka ning dunya..
Uripe..sebatang kara..
Srengenge..surup meng ngulon
Urip kula…mung dadi lelakon..

Kekasih.. sing tek sayangi..
Selingkuh ..ning arep rai..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music!
Disclosure: As an Amazon Associate, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Corazon - Bakal Tak Tompo
Papinka - Percuma

Lirik Lagu EGA GEBBYCA – SEBATANG KARA

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music!
Disclosure: As an Amazon Associate, we earn from qualifying purchases
SEBATANG KARA- EGA GEBBYCA