Lirik Lagu DHEVY GERANIUM – SALAM TRESNO

 
SALAM TRESNO Lyrics – DHEVY GERANIUM

Singer: DHEVY GERANIUM
Title: SALAM TRESNO

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
OMWAWES - BEDO AGOMO
DARSO - DI MARIBAYA

Lirik Lagu DHEVY GERANIUM – SALAM TRESNO

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
SALAM TRESNO - DHEVY GERANIUM ( REGGAE VERSION )