Lirik Lagu BENNER OFFICIAL – Tulisan Kenangan

 
Tulisan Kenangan Lyrics – BENNER OFFICIAL

Singer: BENNER OFFICIAL
Title: Tulisan Kenangan

Wengi iki tak tuliske
Kenangan pas mbiyen aku ro koe
Mbiyen koe ngucap janji tekane mati
Ora bakal tok blenjani

Janji sumpah lan setio
Awak dhewe bebarengan
Tapi mengapa kau tinggalkan diriku
Kau pergi cari yang baru

Reff:
Ngapuranen awakku
Wes gawe loro atimu
Wes mblenajni janji

Seng biyen karo koe
Kabeh wes tak ikhlaske
Senajan ngene dalane
Bakal tak tompo

Yen ngene akhire
Janji sumpah lan setio
Awak dhewe bebarengan
Tapi mengapa kau tinggalkan diriku

Kau pergi cari yang baru
Reff:
Ngapuranen awakku
Wes gawe loro atimu

Wes mblenajni janji
Seng biyen karo koe
Kabeh wes tak ikhlaske
Senajan ngene dalane

Bakal tak tompo
Yen ngene akhire
Wes rasah diteruske
Yen pancen iki takdire

Saiki wes dhewe-dhewe
Mugo oleh sing liyane
Reff:
Ngapuranen awakku

Wes gawe loro atimu
Wes mblenajni janji
Seng biyen karo koe
Kabeh wes tak ikhlaske

Senajan ngene dalane
Bakal tak tompo
Yen ngene akhire
Bakal tak tompo

Yen ngene akhire
Mugo oleh ganti
Iso langgeng selawase..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

Other Popular Songs:
Septian Begug - Wonogiri Ninggal Cerito
Didi Kempot - Dompet Kulit

Lirik Lagu BENNER OFFICIAL – Tulisan Kenangan

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

BENNER OFFICIAL - Tulisan Kenangan (Official Music Video)