Lirik Lagu BAMS DKW9 – SEPULUH KUTHO

 
SEPULUH KUTHO Lyrics – BAMS DKW9

Singer: BAMS DKW9
Title: SEPULUH KUTHO

Dalan dalan iki minongko seksi
Naliko bareng wong sing tak tresnani
Bebasan panas lan udan
Dek biyen tansah bebarengan

Nanging saiki opo wes lali
Tak goleki ono ngendi
Pirang dino pirang wengi
Kabeh kutho tak ubengi

Nanging nyatane durung biso tak temoni
Soko kutho solo ngalor nganti kalioso
Semarang solotigo boyolali tekan kartosuro
Yogja klaten wonogiri tekan sukoharjo

Kabeh tak ubengi nyatane kowe ora ono
Kelingan dek biyen naliko ketemu neng jaten
Sliramu ngajak lungo nganti tekan sragen
Ning ati tambah susah naliko ketemu ning sangkrah

Neng prapatan kae kowe malah ngajak pisah
Nanging saiki opo wes lali
Tak goleki ono ngendi
Pirang dino pirang wengi

Kabeh kutho tak ubengi
Nanging nyatane durung biso tak temoni
Soko kutho solo ngalor nganti kalioso
Semarang solotigo boyolali tekan kartosuro

Yogja klaten wonogiri tekan sukoharjo
Kabeh tak ubengi nyatane kowe ora ono
Kelingan dek biyen naliko ketemu neng jaten
Sliramu ngajak lungo nganti tekan sragen

Ning ati tambah susah naliko ketemu ning sangkrah
Neng prapatan kae kowe malah ngajak pisah
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
FENDY CUWIKO FEAT NISKALA PRAMESTHI - RASA DIHATIKU
Steven Jam - Nafas Buatan

Lirik Lagu BAMS DKW9 – SEPULUH KUTHO

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
SEPULUH KUTHO - BAMS DKW9 [ FULL HD ]