Lirik Lagu Asep Balon Feat. Agan Paralon – Mening Jomblo

 
Mening Jomblo Lyrics – Asep Balon Feat. Agan Paralon

Singer: Asep Balon Feat. Agan Paralon
Title: Mening Jomblo

Mening jomblo
Mening jomblo
Daripada beungeut jadi boloho
Mening jomblo

Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo-olo
Mening keneh jomblo
Karna geus boga anu jadi conto

Nu gableg kabogoh
Otakna sok jadi bodo
Kahayang kabogohna
Sagala dicumponan

Teu nyadar diri
Manehna saukur diporotan
Indit ka bioskop
Unggal film anyar tayang

Duit sia beak demi
Kata”makasih tayang”
Leuheung lamun boga kabogohna solehah
Ieu mah ngan nyieun dompet kosong ciga kopeah

Negara merdeka
Ti basa keur eta
Sia di jajah keneh
Musingkeun sarerea

Hayang ulin teu meunang
Da sagala dikekang
Hirup sia siga motor anu dikonci setang
Ku kabogoh sieun

Geus ciga ningali macan
Ai ka kolot sorangan sok wani ngalawan
Hayang dikutuk
Jadi meja parasmanan

Siga mah sia keur orokna teu di adzanan
Mening jomblo
Mening jomblo
Daripada beungeut jadi boloho

Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo-olo
Jadi jomblo mah moal loba nyeri hate

Teu ciga sia anu hirupna ngabatin wae
Bisa happy jeung seuri
Tanpa sieun di nyenyeri
Hirup enjoy da bahagia mah teu kudu meuli

Jomblo peduli lingkungan
Teu kudu loba mandi
Unggal panggih kudu mandi
Lebar hambur hambur cai

Di lembur batur mah hayang nginum ge hese
Sia miceun cai ukur jang manggihan awewe
Jomblo lain berarti aing teu payu
Aing hayang bebas

Teu kudu ngabaran tiap waktu
Deukeut jeung sasaha moal aya nu nyarek
Teu kudu nurut aturan ciga pagawe kahatex
Jadi jomblo mah jauh kana maksiat

Teu ciga sia anu mesumna tara kaliwat
Aing erek ngawiat ieu hiji kalimat
“inget aing jeung saria teh bakal di jemput ku malaikat”
Mening jomblo

Mening jomblo
Daripada beungeut jadi boloho
Mening jomblo
Mening jomblo

Piceun kabogoh nu olo-olo
Emang sih cinta
Cenah mah buta
Tapi teu kudu

Kitu carana
Da lamun aing kudu ngalaman
Teu sudi teuing
Mending sorangan…

Mening jomblo
Mening jomblo
Daripada beungeut jadi boloho
Mening jomblo

Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo-olo
Mening jomblo
Mening jomblo

Daripada beungeut jadi boloho
Mening jomblo
Mening jomblo
Piceun kabogoh nu olo-olo

Asep Balon – Mening Jomblo Feat Agan Paralon
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Feast - Peradaban
Nazia Marwiana - Satu Rasa Satu Cinta

Lirik Lagu Asep Balon Feat. Agan Paralon – Mening Jomblo

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Asep Balon - Mening Jomblo Feat. Agan Paralon (Official Lyric Video)