Lirik Lagu ARI BENJHO – NGEMPET BATIN

 
NGEMPET BATIN Lyrics – ARI BENJHO

Singer: ARI BENJHO
Title: NGEMPET BATIN

Saben dino kelingan
Karo bayangane mbiyen
Wong seng paling tak tresnani
Ora tau iso ngerteni

Esok awan neng wengi
Enenge mung bayangane
Aku ora iso lali
Aku pengen ngelalekne sak kabehane

Reff:
Wengine iki
Ngempet kangen neng ati
Wes sue ora ngerti

Kabarmu seng sak iki
Gusti tulung ewangi
Lalekne bayangane dekne
Aku wes kesel disio-sio

Njobo njeroku kebacut loro
Ngempet batin iki
Nutupi loro neng ati
Esok awan neng wengi

Enenge mung bayangane
Aku ora iso lali
Aku pengen ngelalekne sak kabehane
Reff:

Wengine iki
Ngempet kangen neng ati
Wes sue ora ngerti
Kabarmu seng sak iki

Gusti tulung ewangi
Lalekne bayangane dekne
Aku wes kesel disio-sio
Njobo njeroku kebacut loro

Ngempet batin iki
Nutupi loro neng ati..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
ARIL FAUZI - TERLUKA LAGI
Latinka - Takkan Nyata

Lirik Lagu ARI BENJHO – NGEMPET BATIN

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Ari Benjho - Ngempet Batin (Official Music Video)