Lirik Lagu AGNESA YOSITA – SRITEN SAKSI BISU

 
SRITEN SAKSI BISU Lyrics – AGNESA YOSITA

Singer: AGNESA YOSITA
Title: SRITEN SAKSI BISU

Semilire angin ning wayah sore
Kelingan aku kowe ning kene
Ngucap janji setyo sehidup semati
Nanging saiki amung kari ngimpi

Roso tresno sing ning njero dodo
Wis bablas ilang saiki mung gari loro
Ibarat kali sing wis ilang ke..dunge
Kabeh ucapanmu wis ra ono buktine

Reff:
Mending kowe lungo karo tresnamu saiki
Lungo’o sing adoh ojo pernah bali
Aku tak leren timbang soyo remuk atiku

Ning batara sriten dadi seksi bisu
Roso tresno sing ning njero dodo
Wis bablas ilang saiki mung gari loro
Ibarat kali sing wis ilang kedunge

Kabeh ucapanmu wis ra ono buktine
Reff:
Mending kowe lungo karo tresnamu saiki
Lungo’o sing adoh ojo pernah bali

Aku tak leren timbang soyo remuk atiku
Ning batara sriten dadi seksi bisu
Mending kowe lungo karo tresnamu saiki
Lungo’o sing adoh ojo pernah bali

Aku tak leren timbang soyo remuk atiku
Ning batara sriten dadi seksi bisu
Ning batara sriten dadi seksi bisu..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
RAMBUN PAMENAN FEAT MERLIN CLAUDIA - BIMBANG MANANTI CINTO
Iamneeta - Relakan Jiwa

Lirik Lagu AGNESA YOSITA – SRITEN SAKSI BISU

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
SRITEN SAKSI BISU - AGNESA YOSITA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)