Lirik Lagu Agisnia – Kangen

 
Kangen Lyrics – Agisnia

Singer: Agisnia
Title: Kangen

Wes seprene suwene
Aku mikirke kowe
Pirang tahun lawase
Grantes sing ono njero ati

Kepengen kowe enggal bali
Gusti paringi pesti
Reff:
Koe tak kangeni saben dino

Gawe ati nelongso
Arep nyawang ora biso
Yen iling kowe
Roso ati hang reridu

Tak enteni tekamu
Sesandingan karo aku
Saben turu tansah klisikan
Aku mung wedi kelangan

Dongoku marang gusti
Mugo iso cepet sesandingan
Grantes sing ono njero ati
Kepengen kowe enggal bali

Gusti paringi pesti
Reff:
Koe tak kangeni saben dino
Gawe ati nelongso

Arep nyawang ora biso
Yen iling kowe
Roso ati hang reridu
Tak enteni tekamu

Sesandingan karo aku
Saben turu tansah klisikan
Aku mung wedi kelangan
Dongoku marang gusti

Mugo iso cepet sesandingan
Reff:
Koe tak kangeni saben dino
Gawe ati nelongso

Arep nyawang ora biso
Yen iling kowe
Roso ati hang reridu
Tak enteni tekamu

Sesandingan karo aku
Saben turu tansah klisikan
Aku mung wedi kelangan
Dongoku marang gusti

Dongoku marang gusti
Mugo iso cepet sesandingan..
Find more lyrics at indolirik.jspinyin.net

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Other Popular Songs:
Gabrielle Aplin - Happy Xmas (War Is Over)
69 - Pump It Up (69 Remix)

Lirik Lagu Agisnia – Kangen

Kindly like and share our content. Silahkan follow blog kami untuk mengikuti perkembangan lagu terbaru dan terbaik

We don’t provide any MP3 Download, please support the artist by purchasing their music 🙂

You can purchase their music thru 
Amazon Music or Apple Music
Disclosure: As an Amazon Associate and an Apple Partner, we earn from qualifying purchases
Agisnia - Kangen (Official Music Video)